Ελληνίδα μάνα τρέχει: Νίκη Κάρτσωνα #mamarunner

Πότε μπήκε στη ζωή σου το τρέξιμο;

 

Πριν από πέντε χρόνια όταν μου πρότεινε η WIND να τρέξω για καλό σκοπό. Από τότε δε χάνω το ετήσιο ραντεβού. Μου αρέσει που είμαι μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας που στόχο έχει να διαδώσει το μήνυμα του αθλητισμού και να προσφέρει μέσω την εταιρείας και σε κοινωνικό σκοπό. Είναι πολύ καλή ενέργεια που μου δίνει μεγάλη χαρά.

-Σε ποιο αγώνισμα θα τρέξεις στο Μαραθώνιο της Αθήνας;

Θα αγωνιστώ στο 5άρι και θα είναι μία ακόμη συμμετοχη με τη WIND RUNNING TEAM πoυ θα τρέξουμε για να ενισχύσουμε κοινωφελή ιδρύματα. Είναι ευκαιρία να τρέξουμε μία φορά και για τον εαυτό μας. Κάθε μέρα τρέχουμε για τις δουλειές μας, για το σπίτι, για άλλους. Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου ας τρέξουμε για μας. Και για τα παιδιά που μας χρειάζονται.

Πόσο έχεις επηρεάσει το γιο σου για να τρέχει;

 

Με τον πατέρα του πρότυπο, παίζει συνέχεια μπάσκετ, αλλά μου ζήτησε να έρθει την Κυριακή για να τρέξει μαζί μου. Θέλει και εκείνος να συμμετέχει στην υποστήριξη των ιδρυμάτων. Είναι σημαντικό που έχει τέτοιο σκοπό η συμμετχοχή μας. Ενεργοποιεί κόσμο να ευαισθητοποιηθεί γύρω από το έργο των ιδρυμάτων που υποστηρίζει και βοηθάει οικονομικά και επικοινωνιακά η WIND.

Βρίσκεις χρόνο για να γυμνάζεσαι;

 

 

Πάντα υπάρχει χρόνος για να κάνεις αθλητισμό. Είτε νωρίς το πρωί πριν ξυπνήσουν οι άλλοι στο σπίτι, είτε αργά όταν θα πέσουν για ύπνο. Χρόνος θα βρεθεί γιατί η άσκηση και ο αθλητισμός είναι απαραίτητα συστατικά για καλή ζωή και ποιοτική καθημερινότητα. Η γυμναστική είναι πιο σημαντική από την κούραση και δεν πρέπει να βρίσκουμε δικαιολογία για να μην πηγαίνουμε να ασκηθούμε.